Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

Sportvoeding & voedingsupplementen

Uw apotheek is een partnerapotheek van Etixx.

Dat wil zeggen dat onze apotheek een samenwerkingsverband heeft afgesloten met Etixx. Wij zijn speciaal opgeleid over de Etixx producten. Daarnaast krijgt u van ons 15% extra korting bij de aankoop van etixx producten als u uw Gratis ETIXX-voordelenkaart aanvraagt. 

sportvoeding en voedingssupplementen

 

de etixx cirkelHet Etixx gamma is onderverdeeld in vijf (kleur)groepen waardoor U als sporter makkelijker de weg kunt vinden in het gebruik v/d producten. Iedere sporter streeft naar maximale prestaties. Alleen kan dit pas bereikt worden wanneer hij of zij zich optimaal voelt. Vandaar deze 5 Etixxpijlers:

Gezondheid
de “HEALTH” /groene lijn bestaat uit een selectie producten die de sporter ondersteunen in het maximaal gezond zijn én blijven. Sporters verbruiken van nature meer vitamines en mineralen. Door deze maximaal aan te bieden ontstaat er een extra garantie om langer én veelvuldiger te blijven sporten. En indien nodig ongemakken te verhelpen. 

Kracht 
de “POWER” / blauwe lijn zijn producten die de sporter ondersteunen in het maximaliseren van zijn lichamelijke kracht. Zowel tijdens het tussenseizoen, de opbouw als de prestatieperiodes gaan deze producten de spieropbouw en spierwerking optimaliseren. 

Uithoudingsvermogen
de “ENDURANCE” / Paarse lijn zijn producten die de sporter ondersteunen in het goed tot een einde brengen van z'n prestatie. Diverse producten kunnen het lichaam helpen het uithoudingsvermogen te maximaliseren. Enerzijds door de verzuring uit te stellen of terug te dringen, anderzijds door de voedingstoffen voor en tijdens de prestatie evenwichtig te houden. 

Prestaties
verhogen de “PERFORMANCE” / rode lijn ondersteunt de sporter in de optimale prestatie. Van activeren van energieomzetting (doelmatig ondersteunen van energiereserves) tot het boosten van energie tijdens de prestatie, waardoor men betere resultaten boekt. 

Recuperatieverbetering
de “RECUPERATION” / oranje lijn producten herstellen de sporter maximaal van z'n beoefende activiteit. Hierdoor kan hij sneller terug trainen, prestaties neerzetten en z'n lichaam terug fit hebben. (weinig tot geen stijfheid, stramheid, ...).

Als sporter kan u afhankelijk van uw behoeftes uit één of meerdere groepen producten gebruiken. Door deze variatie van kleuren is het voor uw arts, sportadviseur, trainer én u makkelijker te begrijpen wat u nodig heeft. 

Etixx Sports Nutrition vertrekt vanuit het eeuwenoude credo ‘ een gezonde geest in een gezond lichaam’, en is er van overtuigd dat via een maximale ondersteuning, langer en beter presteren ook uw toekomstperspectief zal worden!! 

We wensen u veel succes in de beleving van uw sport!